🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

28 november 2023

De weg naar een (nog) gezonder leven!

Wil je gezonder leven? Waar kun je sporten bij jou in de buurt? Hulp nodig bij afvallen? Werken aan je gezondheid kan soms best lastig zijn, maar heel belangrijk om lekker in je vel te zitten en minder klachten te krijgen. Het online leefstijlplatform GoedGezond.nl is dé ingang naar een gezond(er) en fit leven. Hier vind je al het aanbod om zelf aan de slag te gaan voor een goede gezondheid op één plek. GoedGezond zorgt ervoor dat een gezonde leefstijl leuk en makkelijk blijft.

Zo werkt het

Op GoedGezond vind je in een paar klikken het aanbod voor een gezonde leefstijl. Of je nu op zoek bent naar informatie over slaap en ontspanning, bewegen, alcohol en roken of voeding; met GoedGezond.nl heb je alles overzichtelijk in beeld. Van een wandelclub waarvan je niet wist dat deze bestond, een 6-weken afslank challenge tot leefstijlprogramma's voor jongeren én volwassenen. Met leefstijlplatform Goedgezond blijf je gezond op een manier die bij jou past!

Gezonder worden in 4 stappen

1. Ga naar de kaart

Vul je adres en postcode in en vind het aanbod voor een gezonder leven, bij jou in de buurt.

2. Verschillende thema's

Filter op het thema waar jij graag aan wilt werken zoals bewegen, gezonde voeding, slapen en ontspannen, roken en alcohol. Je kunt ook filteren op vergoeding en leeftijd om nóg gerichter te zoeken.

3. Contact opnemen

Neem eenvoudig contact op met de aanbieder om direct aan de slag te gaan.

4. Goed bezig!

Voordat je het weet ben je zelf lekker in jouw buurt aan de slag. Daarmee ben je op weg naar een (nóg) gezonder leven.

 

GoedGezond is een initiatief van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, huisartsen in regio Den Bosch, GGD Hart voor Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Bron: GoedGezond.nlBekijk alle aanbod bij jou in de buurt