🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Handige links

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om informatie over het lichaam te krijgen. We hebben als huisartsen in de regio een selectie gemaakt welke apps betrouwbaar, makkelijk in gebruik en van toegevoegde waarde zijn. Deze apps bevorderen de gezondheid en vergroten de controle over eigen gezondheid of ziekte.

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is dé website waarmee je betrouwbare informatie over ziektes krijgt. Deze website is gemaakt door huisartsen en is gebaseerd op de landelijke richtlijnen huisartsenzorg. Een écht onmisbare website voor uitleg en advies over gezondheid en ziekte. Raadpleeg deze dienst altijd eerst voor je contact met de huisarts opneemt.


Ga naar thuisarts.nl

Moet ik naar de dokter?

Snel weten of je naar de dokter moet? Met deze tool krijg je meteen duidelijkheid. Op die manier weet je wat je moet doen en voorkom je onnodig wachten bij de huisarts of huisartsenpost. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.


Ga naar moetiknaardedokter.nl

Apotheek.nl

Apotheek.nl is dé website voor al je vragen over (zelfzorg) medicijnen en vergoedingen met instructievideo’s. Ga naar de website of installeer de Webapp.


Ga naar apotheek.nl

Goedgezond.nl​​​​​​​

De weg naar een (nog) gezonder leven is soms best lastig. Want waar begin je? Op www.goedgezond.nl vind je al het, door jouw regio goedgekeurde, aanbod voor een gezonde leefstijl in jouw buurt. Je kunt hier zowel lokaal aanbod als online aanbod vinden. Goedgezond is de ingang voor een gezond(er) leven!


Ga naar goedgezond.nl

Mirro

Regio Den Bosch en Bommelerwaard hebben gekozen voor de professionele aanpak van Mirro. Stichting Mirro ontwikkelt e-health oplossingen ter voorkoming van- en het efficiënt behandelen van psychische klachten. Met Mirro kan iedereen werken aan mentale gezondheid! Mirro biedt meer dan 20 modules aan over uiteenlopende mentale klachten als:

  • Rouwverwerking
  • Geldzorgen
  • Relatieproblemen
  • Piekeren
  • Werkstress
  • Somberheid
  • Angst en paniek

De online zelfhulp modules helpen om inzicht te krijgen in je mentale gezondheid. Met tips, oefeningen en ervaringsverhalen. Je kunt de online zelfhulp modules zelfstandig en anoniem doorlopen op het moment dat het jou uitkomt.


Bekijk alle modules

Verwijsafspraken.nl

Twijfel je of de huisarts een verwijzing moet schrijven? Wil je vaststellen of de huisarts betrokken moet worden bij het aanvragen van herhaalmedicatie? Of wil je weten of de zorg aan onverzekerden door de huisarts gedeclareerd kan worden? Verwijsafspraken.nl geeft antwoord op de vraag in welke situaties de huisarts betrokken moet worden en wanneer niet.


Ga naar verwijsafspraken.nl

Voedingscentrum

Het Voedingscentrum biedt betrouwbare informatie over voeding en helpt jou om gezonder, duurzamer en veiliger te kiezen. Met de ‘Kies Ik Gezond?’-app van het Voedingscentrum scan, zoek en vergelijk je eenvoudig producten. In de supermarkt óf thuis op de bank.


Download hier de app

Digitale Zorg Gids

Ontdek op deze website welke apps en andere digitale middelen jou kunnen helpen bij je gezondheid en zorg.


Ga naar Digitale Zorg Gids.nl